pondělí 3. září 2012

Školní den 3.9.2012

            Musím říct, že můj první školní den vskutku nezačal ani nekončil nejlépe. :D
Ráno jsem vstala špatnou nohou a byla to taková mizérie, že mě naštvala snad každá maličkost. Nebylo ani pořádný světlo a já si hned vybavila to nechutný zimní vstávání. (:'C)
Tumblr_lrr9t6o3nj1qacmz1o1_500_large



           Sice jsem školní depresi prožívala už tak týden dopředu, ale v neděli byla nejsilnější. Tak jsem si aspoň řekla, že si hezky udělám vanu, v klidu si pospím, dobře se najím, kouknu na film, zarelaxuju (prostě takový ty nejlepší věci v životě). Umyla jsem si hlavu a tak nějak i přemýšlela co si vezmu a šla spát. To byla ještě sladká neděle.
           No a pak, když jsem přežila to pondělní ráno a dotáhla se k vlaku, odjela vlakem a řikala jsem si jakej jsem ranní ďábel, že zaberu lavici. Tak jsem si tak hezky svižně vyrazila porazit všechny nepřátele. A co nevídím...Spolusedící na druhé straně chodníku,  vyrážející hezky svižne porazit veškeré nepřátele.
         Takže žádnej náskok.
Jo jasně, bohužel mě čekal školní dvorek narvanej k prasknutí a ta hromada lidí ne a ne se hnout. Takže klasicky, lavice zabraný, lidi nepříjemný, lidi nový, žádná radost mi nezbyla. Jen naše špinavá škříňka nám byla věrná. Díky bohu.
          Když jsme se jako smradi došouraly s holkama na letnou, unavený a naštvaný i když jsme v podstatě ještě vůbec nic nedělaly:D Tak jsme se tak nějak poklidně posadily a dovolovaly slunci, aby nám pomalu vypalovalo mozek. Pak jsme dostaly hlad, tak jsme šly klasicky do mekáče, načež nikdo krom Lindy neměl žádný peníz, takže jsme tam seděly  jako chudáci:D( ale určitě přeháním :-D)
     
         Celej den se strašně táhl a já s mejma pár stovkama na džíny, se špatně umytou hlavou (to se mi snad ještě nikdy nestalo) a s nadějí v duši teda vyrazila "skvostně" vypadajíc vstříc svému klukovi. To bylo sice fajn, ale džíny klasicky neměly a já byla smutná, že jsem vše utratila a mám na kartě asi 44 korunek. Tak jsem sama sebe donutila koupit si černé tílko na znamení smutku a ananasovýho něco, co použiju jako penál.
       Z toho mám fakt radost. Takže tohle je vlastně podstata tohohle nudnýho článku plnýho negativity.
A na konci dne jsem zjistila, že je vlastně přece září, tudíž už mi přišlo kapesný. Krásné.


Tadam. Na závěr pěkná a  kvalitní fotka :D

4 komentáře:

  1. v neděli jsem taky měla depresi,hrůza.Hrozná škola..:D

    OdpovědětVymazat
  2. hej máš to uplně parádně popsané !:D měla si to zajímavé obzvlášť se mi líbí část jak sis chtěla jít zabírat to místo a tak :D Hodně vtipně prostě popsanéé máš na to talent jen tak dál a ať se ti ve škole daří!:))

    OdpovědětVymazat
  3. haha tak to děkuju :) to s tou školou bude potřeba :DD:))

    OdpovědětVymazat