pátek 28. září 2012

Jsi to co jíš


  Je pár věcí, které opravdu milujeme.
 A to je jídlo jídlo jídlo, móda, umění a hudba.




A pak samozřejmě ty další, ale dneska bych nejraději psala o téhle skupině věcí. Nebo spíš konkrétně o jídle. Stejně jako většina lidí na týhle planetě miluju burgery, twistery a další fastfoodové ňamky.


Jenomže, když si přiznám sama sobě, že vím kolik nemocí se z fastfoodů dostalo, jak je to nezdravé a co všechno do toho dávají, že bych o tom mohla napsat slohovku, jak jsem s tím obeznámena a stejně tam chodím a dávám si to,  tak si řeknu, jak jsem nenapravitelná.

Stačí si ukrást třeba deset minut ze svého straaašlivě vytíženého života a prostě si s tím jídlem pohrát a udělat si ho podle gusta.
Já třeba moc nevařím, moje kuchyňské umy začaly u míchaných vajíček a skončily u těstovin z pytlíku. 
ALE, ráda tvořím. A proto když si vezmu to, co je zdravé a dobré, trochu si to poupravím a nandám na talíř tak, aby se na to dalo koukat, vážně si to vychutnám.
Jednak proto, že jsem to dělala sama , tudíž věřím sama sobě, že v tom není žádná špatnost a nebo taky proto, že jsem fakt boží vyráběč studených jídel a že je to zdravé dobré a nic vás přímo tohle jídlo nestojí.

Takže jsem si řekla dost, naplním svou peněženku, budu jíst zdravě, budu štíhlá, dožiju se vysokého věku a krásných vnoučat. 

Tímhle strašlivým moudrem bych vlastně jen chtěla upozornit na to, že sem kromě našich obleků, úlovků a dalších pitomin můžou přibýt i články o jídlech, recepty, nebo naše malířské výtvory.
Třeba. Jednou.
:D

:)))))))))))))))))))))))))))




4 komentáře:

  1. mnam vyzera to super :) a pekne si to naaranžovala :P

    OdpovědětVymazat
  2. Pekný postík :)
    Urob si chvíľku a poď na giveaway :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/2012/10/giveaway-iv.html

    OdpovědětVymazat
  3. Trochu bych oklepal prach z tohohle článku. Na tu dobu myšlenka určitě zajímavá. V tý době jsem byl v Hradci na škole a fastfoody byly můj denní chleba... Zaplaťpánbůh za poslední dva roky, kdy se z fastfoodu stávají bistra, kde se dá levně a slušně najíst. Konečně i v ČR. :D Nedávno jsme byli na dovolené a kousek od našeho ubytování na Ještědu bylo takový jedno fajn zapadlý bistro, kde dělali bramboráky, lívance a tyhle klasický český rychlovky... Dokonalost. Díky za to! :))

    OdpovědětVymazat